Restaurant "Eurogrill" smješten na samom ulazu u Hrvatsku, u Rupi, obiteljski je uradak  Opatijaca Bruna i Roberta Marinčića koji već dva desetljeća pruža svojim gostima gastronomski užitak u toplom,  zalenilom okruženom ambijentu.

Potaknuti iznad svega zahtjevima svoje publike, pretaču  svoj gastro odabir u isključivo svježu, jednostavnu domaću hranu spravljenu od lokalnih sezonskih namirnica, poput  juhe od celera s bijelim tartufom, teletine  pod pekom, lokalne janjetine ili odojka sa ražnja, nekoliko vrsta njoka sa divljači, jednostavne torte od istarske skute sa suhim smokvama...samo su neke od delicija koje spravlja šef Igor Mandić.

Iz godine u godinu osoblje restorana na čelu sa vlasnikom Robertom Marinčićem, nepogrešivo uspijeva u priređivanju vjenčanja,  banketa, manjih svečanosti i cateringa, udovoljavajući i najmanjim željama svojih gostiju.

Gostima koji ne žele napustiti restoran, na raspolaganju je spavanje u jednoj od soba na katu, partija tenisa na teniskom terenu pokraj restorana ili čaša domaćeg Terana ili Malvazije u konobi!

Radno vrijeme restorana: svaki dan od 11.00 do 23.00